Alfatocka

Sreda, 27 Marec 2013 11:52

Poškodovan kot kolesar v prometni nezgodi, ali mi pripada kakšna odškodnina in od koga?

 

Vprašanje: Pred kratkim sem imel prometno nezgodo v kateri sem bil udeležen kot kolesar, avto me je le bežno oplazil zaradi česar sem zapeljal s ceste in se prevrnil v obcestni jarek, voznica avta mi je poklicala reševalno vozilo katero me je odpeljalo  bolnišnico. V tej nezgodi  sem utrpel lahke telesne poškodbe ter imam popolnoma uničeno kolo v vrednosti 2850,00 eur, kaj vse mi pripada in od koga naj zahtevam?

Aleš, Ptuj

Odgovor: V vašem primeru vam pripada odškodnina za vse utrpele telesne poškodbe vključno z strahom ter prav tako ste upravičeni do poravnave materialne škode( uničeno kolo ), kolo je seveda predhodno potrebno oceniti na pristojni zavarovalnici ( zavarovalnici povzročiteljice nezgode), najenostavneje pa je če se osebno oglasite v naši poslovni enoti na Ptuju ali pa nas pokličete na brezplačno tel. št. 080 18 16, kjer boste prejeli še vse nadaljne informacije ter usmeritve.

Michael Vidovič

Na vprašanje odgovoril/a:

Najbolj brano

Kontakt in lokacija

Alfa točka d.o.o.
Osojnikova cesta 3
2250 Ptuj,
Slovenija

 

T: +386 (0)2 771 53 31
F: +386 (0)2 771 53 30
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Nahajate se: Prva stran Vprašanja in odgovori Poškodovan kot kolesar v prometni nezgodi, ali mi pripada kakšna odškodnina in od koga?